Woning- en villabouw Ludo Van Calster: Bouwen in vertrouwen
Het bouwbedrijf Ludo Van Calster is gespecialiseerd in het traditioneel bouwen van woningen, en dit van winddichte tot sleutelklare aflevering. De mogelijkheid bestaat om bepaalde werken zelf uit te voeren. De woningen die wij bouwen, zijn uitgewerkt en ontworpen door een onafhankelijke architect en dit alles volgens uw wensen en de stedenbouwkundige voorschriften van de bouwgrond. Wij maken er een erezaak van om altijd binnen het vooraf vastgestelde budget en de vooraf bepaalde uitvoeringstermijn te werken.

Ludo Van Calster is een stabiel bouwbedrijf dat niet de bakens uitzet voor honderden woningen, maar wel voor een beperkt aantal woningen per jaar. Zaakvoerder Jan doet doelbewust, klantvriendelijk en persoonlijk de verkoop, de besprekingen van voorontwerpen, het opstellen van het lastenboek, het toezicht op de werf, de werfvergaderingen, de opleveringen, enz... (dus geen vertegenwoordigers of werfleiders). Dit garandeert een optimale en aangename samenwerking.

Hier kan u alvast ideeën opdoen aan de hand van onze referenties. Uiteraard helpen wij u hierin ook bij een eerste afspraak, zodat we u kunnen toelichten wat de mogelijkheden zijn voor uw toekomstige woning. In onze bouwgalerij kan u voorbeelden zien van de door ons toegepaste materialen.

Wij danken u voor de belangstelling die u stelt in ons bouwbedrijf.
Enkele referenties