Historie
Nadat Ludo Van Calster reeds 15 jaar had gewerkt als zelfstandig vertegenwoordiger bij een bouwfirma, besloot hij om zijn eigen zaak op te richten samen met zijn echtgenote Marina. Nadat de voorbereidende werken gebeurd waren, begon hij enige tijd later met de start van zijn eerste eigen project. Al snel volgde er andere aanvragen en was de trein vertrokken.

Bewust koos Ludo ervoor om het kleinschalig te houden en een 20 à 25-tal woningen op jaarbasis te realiseren. Voornamelijk omdat er zo op een aangename manier gewerkt kan worden en omdat hij een direct contact met de klanten hoog in het vaandel draagt. Geen verkoper in de eerste fase, een werfleider in de 2de, een bediende voor de oplevering en ga zo maar voort. Neen, persoonlijk contact staat bij ons bovenaan.

Ook gaat kwaliteit boven kwantiteit, iets wat onze klanten u zullen kunnen beamen. Onze mond-aan-mond reclame is daar een uitstekend voorbeeld van.

Sindskort heeft Ludo bewust gekozen om het rustiger aan te doen, maar omdat hij de klanten en de onderaannemers niet in de steek wou laten heeft hij ervoor gekozen om de zaak over te laten. Vanaf ons eerste gesprek was er reeds een wederzijds vertrouwen en zijn we begin 2008 samen in zee gegaan.

We zullen er alles aan doen om de goede naam en faam van bouwbedrijf Ludo Van Calster verder te zetten en een even tevreden klantenbestand op te bouwen.Jan & Dorien